History

After a first project built in the palm grove of Marrakech, we were motivated by the desire to recreate a guest house in the Aix en Provence region. Construction quickly established itself as the ideal solution to this project. We opted for a design with clean lines made of raw concrete. To contrast with this brutalist architecture, we wanted an intimate and warm decoration, far from the clichés of the contemporary house. For several years now, we have been hunting down all kinds of furniture and objects and also bringing back memories of our various trips. This house is unique by the identity of its architecture and by its decoration which resembles us and makes it a real house of sharing. Its geographical location makes it an ideal stopover to explore the region as well for lovers of sports & nature (Sainte Victoire, calanques, Luberon, Alpilles) as of culture (museums of Aix, Château la Coste, Marseille) as well as of idleness in a hammock in the garden or by the pool. 

"This convent rough concrete is a labor of love. It is not spoken. This is from the inside he saw. It is inside that goes substantially"

- Le Corbusier -